Vad behövs till Sagoalvans Thai kyckling
2 X 900 gram kyckling i tärningar
1 dl solrosolja
55 g = ½ burk Santa Maria Curry Paste Red
½ påse torkade limeblad från Santa Maria = 1 matsked torkad limeblad
3 dl bechemelsås, gör en vit sås med Flytande Milda Culiness margarin, vetemöl och mjölk.
Ris
Sallad
Tillvägagångssätt
1) Låt kycklingbitarna marinera i oljan, den röda Curry pasten och limebladen i 2 timmar.
2) Gör ris, ha en kyckling buljongtäring i risvattnet.
3) Gör bechemelsås.
4) Stek kycklingen på båda sidor, häll ner bechemelsåsen och låt kycklingen puttra klart tills riset är klart.
5) Servera Thaikycklingen med riset och en sallad.
Lycka till ! 1) Låt kycklingbitarna marinera i oljan, den röda Curry pasten och limebladen i 2 timmar.
2) Gör ris, ha en kyckling buljongtäring i risvattnet.
3) Gör bechemelsås.
4) Stek kycklingen på båda sidor, häll ner bechemelsåsen och låt kycklingen puttra klart tills riset är klart.
5) Servera Thaikycklingen med riset och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.