Populära inlägg

torsdag 18 februari 2016

Love is in the air ! / Alla hjärtansdag eller bara för att du bryr dig / Sagoalvan



Jag kommer varva lite Hong Kong med olika andra texter. Här kommer lite små idéer jag testat för Alla Hjärtans dag. De fungerar så klart med kärlek på alla andra dagar med än Alla hjärtans dag. Egentligen behöver det ju inte vara en speciell dag för att man ska vilja träffa någon och ha roligt.

Som att gå på date- vem vill inte det; typ jämt!  Jag vill i allafall ha romantik och love love love! Ja jag känner verkligen Love is in the air.

*******************************************************


*******************************************************

Så då några snabb tips, kanske bara för att skicka någon man gillar som är sjuk.

Hjärta med te i :

De flesta av oss har väl tea ( te, té , the, thé med flera stavningar) hemma och kanske har man en halstablett. Bäst är de som verkligen löser sig i varmvatten som de små bruna runda eukalyptus. Samt vem har inte melittafilter så mycket kaffe som vi svenskar verkligen bälgar i oss…

Så vad gör man, jo man tar melittafiltret lägger i en tepåse och 2 till 3 små runda bruna halstabletter sedan syr man ihop melitta filtret som ett hjärta och låter tepåstråden hänga upp. På tepåsarna brukar det finnas en liten pappkartongbit längst upp som man kan sätta exempelvis något fint klistermärke på. Detta kan man då antingen ge som Alla hjärtansdag present eller krya på dig eller kanske " bara för att". Skicka kanske med lite C-vitamin brustabletter också och personens favoritgodis.

Hjärte bokmärke hörn :

Tag ett kuvert klipp det i hörnet som ett hjärta och vips du har ett bokmärke att sätta i hörnet på en bok. Kanske köper du en bok med som du skickar med ditt paket.

Skraplott :

Gör din egen skraplott, så enkelt att jag är lite upprörd över att jag aldrig läst det själv förut…
Du tar en printer skriver ut saker du skulle kunna tänka ge, vi pratar ryggmassage, spelkväll, middag, bio, en drink, fotmassage… det du vill ge skriver du ut tre av ( ty som på trisslotter att skrapar man tre av samma sort är det det man vinner)

Är det Alla hjärtansdag klipp till i tjockare papper ett hjärta och fäst dina utprintningar på det, täck sedan själva texten med en vit vaxkrita, och måla över med en blandning av 1 del Yes diskmedel och 2 delar röd färg ( sådana man använder till småpyssel att måla på sten med ex), låt torka. Leta efter ett mynt som personen kan skrapa med och ha med det i presenten.

**********************************************************




**********************************************************

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.