Populära inlägg

onsdag 20 juni 2012

Carfax när du inte vill bli lurad./Kuligheter

Jag håller på att leta bil åt svärmor och jag vill verkligen rekommendera den nya tjänsten CARFAX som kostar någon hundralapp att använda, men du slipper år av bedrövlighet.

Kolla den här bilen nedan som varit en så kallad Salvage car- skulle du vilja köpa den även om du får ett bra pris ? Med Carfax slipper du få en obehaglig överraskning om vad bilen varit med om innan du köper den. För att kolla upp bilen du ska köpa behöver du bara registreringsnumret på bilen.

Tag dig även tid att få ett SMS på transportstyrelsens hemsida för att kolla vem som äger bilen. Och slutligen på plats när du köper bilen kolla körkortet på personen du köper bilen av. Det finns inget som heter god tro i Sverige längre. Har du köpt något stulet så blir du av med det du köpt.

 För att komma till Car Fax kan du gå hit : http://www.carfax.se/ Se till att få hela rapporten även den utländska för det är på importbilarna som bara varit i Sverige några månader som ofta sett ut så här. Där är det bättre att köpa en Volvo eller SAAb som rullat i Sverige.

 Lycka till med ditt bilköp.

En bil som sett ut så här skulle du vilja
köpa den för full pris ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.