Populära inlägg

onsdag 9 mars 2016

Hong Kong Skyline och vad det kostar på restaurangen precis bredvid! / Sagoalvan






Hade en fantastisk resa till Hong Kong, såklart kan man göra resan så billig man vill, alternativt så dyrt man vill. Efter att ha ätit många mål på Mc Donald´s tyckte vi att vi kunde unna oss en fin restaurang, och ja det blev väldigt dyrt hela 5000 kr men det var absolut den godaste maten jag ätit någonsin i hela mitt liv.

Detta var en restaurang som låg som bäst till för att se den enormt vackra Hong Kong skyline, varje kväll har de en kvarts uppvisande av blinkande skyskrapor och musik som går i samma takt som ljus showen. Naturligtvis kan man se denna från hamnen helt gratis, eller så kan man göra som vi vänta in showen med att äta helt otroligt god jalapéno potatismos och rediga köttbitar. Du kan faktiskt komma blligt undan här ändå för om du inte tar kött utan bara sides så fick man en bakad potatis med bacon för runt 70 kronor. Det var när man adderade på köttet det blev dyrt. Vi var 4 stycken också kanske ska sägas och en och annan öl gick också ned.

Bäst ses showen från hamnen om man går en trappa upp( gratis) då hör man musiken bra också - det var en magnifik ljus show som jag inte tycker att ni ska missa i Hong Kong.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.