Populära inlägg

söndag 6 mars 2016

Skansen COOP dag - så lyckad ! / Sagoalvan



Idag var det COOP dag på Skansen så jag passade på att bjuda min kille, då jag har COOP kort- gratis alltså !

Det finns massa fördelar att ha ett COOP kort förutom att kunna gå på deras COOP dag på Skansen gratis en gång om året- man får kolla när den är. I år var den alltså idag!

En annan fördel än Skansendagen är att man för poängen man sparar ihop kan gå på bio, jättesmidigt om man har ett bioklubbenkort för när man bokar på internet kan man sedan när man fyllt i sitt bioklubbenkort använda det i uttagsautomaten på bion för att hämta sina biljetter. För 10.000 poäng får man en biobiljett.

En annan bra sak är att COOP betala före MASTER CARD kort är gratis årsavgift på och man kan enkelt se på Internet kontoutdrag och saldo på ens kort. Det jag även gillar är att i uttagsautomater utomlands kostar det ingen extra uttagsavgift för kontantuttaget som det gör på andra kort. Det är även enkelt att ändra att om man blir av med kortet kan man snabbt ändra så att inte köp kan göras utomlands eller på internet på kortet. Det betyder att man kan ju faktiskt ha det så till man behöver handla på Internet eller reser utomlands. Lätt att spärra kortet också på deras hemsida :

https://www.coop.se

Vi kollade bland annat på matningen av sälar :









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.