Jag gör som jag brukar plockade fram allt möjligt jag kunde tänkas behöva :
Jag gjorde bottnarna så här : Sätt på din ugn på över-under värme på 160 grader. (Står 175 grader men vår ugn är varm, bra om man har koll på hur ens ugn är. Jag använde en sticka sedan också försäkerhetsskull).
Låt tårtbotten stå i ugnen i cirka 35 minuter.
Direkt innan tårtbottnen kallnade tog jag ut runda cirklar (med ett runt mått som pappa använder när vi gör dumplings) . När botten sedan kallnat tog lag lös tårtbottnarna och hade mycket roligt med att pynta dem. Riktigt fint blir det med riven choklad runt sidorna av minitårtorna. På bilden ser ni med vit choklad. På den har jag använt chokladpudding mellan bottnarna och runt hela- blev väldigt gott sedan med röda vinbär på som min mormor och jag plockat tidigare och lagt i frysen.
Här är en bild på den nya vita chokladen som jag använde runt några av minitårtorna:
Verkligen en god vit choklad från Marabou! Här är några till minitårtor som jag gjort- de blev alla underbart goda !
Det enda negativa med bakande är att efteråt måste man städa efter sig. Vi har som tur är väldens tystaste dammsugare, inte ens kattan blir rädd.
Vill du läsa en recension jag skrivit om vår dammsugare läs här :
http://www.ciao.se/Electrolux_ZUS3920__Recension_90432
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.