Populära inlägg

onsdag 2 september 2015

Smart idé bara 30 kr tor till Venedig! / Sagoalvan



Det här hotellet som jag hittade till oss trodde jag först att vi var tvungna att parkera bilen( gratis i deras p-garage) sedan ta bussen till tåget för att komma till Venedig men detta hotell är helt enormt bra.

Direkt när vi kom så fick vi vårt rum uppgraderat, det betydde att vi fick ALLT i minibaren gratis de dagar vi var här- helt otroligt för på andra ställen har det kostat typ 20 kronor bara man tagit en liten tetra juice i minibaren!

Sedan när vi hörde oss för angående hur man tar sig till Venedig blev vi upplysta om att det går en buss utanför hotellet som han i receptionen hade biljetter till så för 30 kr var tur och retur kom vi med buss direkt in till Venedigs stora torg. Vi fick även anvisning om vilken buss vi skulle åka tillbaka på. Är du osäker så var det samma plats som bussen kom in på som sedan går därifrån. Vi fick även en karta som visade vart buss stationen låg någonstans utanför hotellet. ( På samma sida som hotellet och man går till vänster till busshållplatsen, det står Venezia på bussen och biljetten stämplar man själv i biljettautomaten på bussen)

Och nu kanske ni vill veta vad hotellet hette ? 

Hotellet heter :  Best Western Quid Hotel , Venice Airport
Adress : Via Terraglio 15, Mestre i Italien

Vi var här i några dagar och hann se både Venedig och olika shoppingställen i närheten. Sök exempelvis efter Carrefour så kommer ni till en jätte supermarket - jag tycker att det är så kul att se andra länders matvaruaffärer och här fanns massa andra saker med som kläder, prydnadssaker m.m .

När vi var i det shoppingcentret hittade vi en broschyr på att det i närheten ligger en Aquapark så den tog vi en dag- verkligen roligt och där hade de massa olika akrobatiska shower- hur bra som helst förutom alla rutschkanor och bassänger. Det som var riktigt bra där var att man betalade med att visa sitt armband man fick i kassan från början så man behövde inte håla på att ta ut pengar från skåpet utan betalade med kort när man skulle gå ut från parken istället väldigt väldigt smidigt !


Rummet på hotellet var jättefint här är en bild på vårt hotellrum :























Och här är en bild på busshållplatsen i Venedig som vi kom med utifrån vägen utanför vårt hotell Best Western Quid hotel , Venice airport. Det var bara att gå över en bro så var man i gamla Venedig med slingrande smågator och broar. Det finns WC ta med mynt till det.

Också bra att ha en kille som har skaffat Venedig på Gps så vi hittade till Markusplatsen.

Här kommer foto på busshållplatsen, och bussen tillbaka till hotellet heter alltså Preganziol FS( på vägen dit Venezia) :


Det finns en bankomat om man tänker sig att man står som jag och fotar bussen och bara vänder sig om och går en bit åt det hållet sedan sitter bankomaten på väggen till vänster. Det är bra med kontanter till till exempel glass, toa och dricks. 

Ha en underbar resa till Venedig !














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.