Populära inlägg

måndag 12 mars 2012

Big Brother 2012 / Kuligheter

Angående årets Big Brother 2012

Frugan är lite gullig hon hejar alltid på underdogen och det var i årets Big Brother 2012 Hanna Widerstedth bloggerskan från Vallentuna, tyvärr valde hon att lämna och då blev frugan ledsen. Fast själv tycker jag att det blev en rätt kul vändning nu när Rodney förmodligen kommer in i Big Brother huset om tillräckligt många röster på honom.

Frugan satt och surade och sa att nu vill hon inte se Big Brother mer, ja ja vi får väl se om hon ändrar sig :-) Och vem vet kanske kan de låta Hanna W gå in i huset sista veckan och riktigt röra runt- det vore ju jättekul :-). Under tiden får man väl önska Hanna lycka till med att tjäna pengar på sin blogg. Och jag kunde inte låta bli att kolla You Tube med henne. Hon hade över 1 miljon tittare på en av inläggen så lite känd var hon allt :- )

Vill du göra som Hanna W och tjäna pengar - testa här : Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!


En annan sak som Blogg Hanna tjänar pengar på är att sälja sina tavlor. Hon har sålt ex. en tavla hon målat för 1200 kronor. Om du vill se vad hon har för konst går du till hennes hemsida där finns de aktuella objekten hon säljer via hemsidan budera.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.