Familjen Kuligheter består av Kuligheter, Rosochris, Sagoalvan och Fiskelyckan. Samtliga kan skriva ett inlägg i bloggen. Obs bläddra ned på sidebaren för att se alla inlägg!
Populära inlägg
-
Så här gör du ett eget påskägg! Jag har lite bilder som illustrerar förfarandet att göra egna påskägg, vill du inte göra...
-
Jag har hittat ett ritprogram helt gratis. Programmet är även helt magiskt för man ritar i 3D Vill du också ha ett gratis ritprogram ...
-
… Jag satt och tittade igenom mina gamla inlägg vid påsk och hittade detta braiga tipset på en kul påskägg s jakt ! Läs mer här : http...
-
Reborn dockprojekt med min mamma, ( Obs att det är MYCKET svårare än vad det ser ut !!!) Det är mycket som behövs innan man ens k...
-
Gick på påskäggsskattjakt härhemma i går. Det var väldigt roligt att följa ledtrådslappar över hela huset. Roligast var den sista lappen...
-
.. . Gävlebocken ger tydligen MASSA åsikter. Ja Gävlebocken ger många olika åsikter - Kanske för att den brännts ned så många gånger? ...
-
Man kan ju undra om de har någon rymd teknoligi i vispen eller vad det är för den här vispen skvätter inte. Vi köpte för länge sedan en ...
-
Har gjort ett litet frågeformulär med några få frågor, det tar max 1 minut att besvara frågorna : Create your free online surveys ...
lördag 17 mars 2012
Matlagning/ Sagoalvan
Kan väl inte påstå att min matlagning har jättekocknivåer, jag kör rätt ofta väldigt safe och vill bara göra sådant jag redan gjort. Igår totalmisslyckades jag med sidorätten för jag hade alldeles för stark kryddpåse så jag höll på storkna när jag skulle smaka en champinjon som jag rullat i kryddor. Jag fick ta bort alla champinjoner och skrapa och slänga bort dem.
Dagens lunch blev lite mer lyckad och jag är mest glad över den stekta potatisen som både var god och fick fin färg. Inte brände jag den heller! Se foto på min fina stekta potatis. Det var väldigt enkelt att lyckas med den. Först kastade jag ner alla potatiserna oskalade i en kastrull med vatten och lät dem koka i nästan 20 minuter. Därefter skalade jag potatisen efter att ha sköljt av dem i kallvatten, sedan stekte jag dem i lite Milda Culiness flytande margarin så de fick den här härliga gyllenbruna färgen. Lite salt på och de var klara. Till detta serverade jag fläskfilé jag gjort i ugnen och lite bearnaisesås.
Etiketter:
gott,
gyllenbruna,
lunch,
matlagning,
potatis,
sagoalvan,
stekpanna,
stekt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.