Populära inlägg

torsdag 27 november 2014

Veckorevyn och Kourtney Kardashian / Sagoalvan

Jag har väl alltid varit så att jag gillat de där slags dokumentärsåporna som exempelvis Big Brother, Paradise hotel, Housewives, wife swap, lyxfällan och även Familjen Kardashian.

Jag var med min pojkvän till Pisa och där var vi in på ett museum och tittade på tavlor och konstverk. När jag sedan såg ett avsnitt av Familjen Kardashian på Tv såg jag Kourtney och Scott prata om en tavla de ärvt. Det kändes ju lite som sammanträffaande, när jag sedan läste i senaste Veckorevyn(se foto, btw använder sig Veckorevyn av flertal goda saker som modeller i varierande storlekar och tackar nej till reklam om bantningspreparat, ) en artikel om Kourtney Kardashian hemsida : http://www.kourtneykardashian.com

kändes det bara som helt rätt att gå in och kolla på denna modefashinistas hemsida. Började faktiskt fundera på systrarna Kardashians mode affärer med, Dash. Undrar om de kan samarbeta med någon svensk klädlinje- eller med H&M det vore ju kul att få de av Kardashian systrarnas mode i Sverige tycker jag!

Det står i artikeln från Veckorevyn om hennes inredningsstil, det gör mig verkligen sugen på att göra om i mitt rum, undrar var man får tag i en "love me" skylt att hänga över sängen?











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.