Populära inlägg

måndag 12 september 2011

Behövs det fler gratis sidor för foton?

Ja jag tycker att fotografier kan man aldrig få nog av, nu har jag hittat att det faktiskt finns en sida som om man bara länkar till dem eller talar om varifrån man fått bilden kan få använda deras bilder gratis.( Annars kostar de 499 kr styck+ moms)

Sidan heter passande fotoakuten och när jag tänker efter har jag nog någon gång använt foto från dem i något skolprojekt fast det var länge sedan, men när jag gick in kände jag igen namnet.

Sidor som http://www.stallet.se/ växer ju och då blir behovet av fler djurbilder så klart större + att just fotoakuten kan det ju bli svårare att länka till via stallet, vet inte riktigt hur det går till men är du liten tjej fråga din mamma och pappa om råd. Annars får du helt gratis om du läser mina regler ta 2 gratis foton/ vecka från min hemsida
http://www.sagoalvan.n.nu/

Den här bilden hittade jag på fotoakuten och den får ni bara länka till om ni skriver att den kommer från fotoakutens hemsida http://www.fotoakuten.se/

Visst  är fölet fint . Jag hittade fölet på denna adress ( url )

Totalt fanns över 18 sider med hästar om jag minns rätt. Där hittar du även andra foton som kan vara intressanta för dig som gillar bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.